Ruimte huren V2

Balletzaal - leuning - overview
Balletzaal - leuning
Oma's huiskamer - overview
Oma's huiskamer - overview
Kleedkamer - Ruimte huren - spiegel- ruimte huren
Grand café - Wijkcentrum en -theater De Buurvrouw

Ruimte huren

De Buurvrouw Rotterdam verhuurt verschillende ruimten, want wij hebben graag mensen over de vloer! Zo zijn er een kleine en een grote huiskamer, een grand café, een atelier, twee kleedkamers en een kleine dans/theaterzaal. Allemaal plekken die je kunt huren als je bijvoorbeeld een keer wilt werken, vergaderen of een leuke activiteit wilt organiseren. Ook de grote zaal en het café kunnen worden gebruikt voor leuke initiatieven uit de wijk.

Als je een feestje wil geven bij De Buurvrouw, dan kan dat natuurlijk ook. Wij verhuren de ruimtes uitsluitend inclusief catering. Wil jij misschien een ruimte huren? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we graag met je wat je wensen zijn. Wil je meer informatie dan kun je altijd even langslopen of een mailtje sturen naar info@buurvrouwrotterdam.nl 

Prijslijst De Buurvrouw - Ruimte huren

Bij een overeenkomst van meer dan 3 maanden 10% korting. Initiatieven die bijdrage aan een cultureel aanbod voor de wijk krijgen 15% extra korting.
Prijzen zijn inclusief schoonmaak, exclusief BTW, exclusief gebruik van apparatuur.
Techniek op aanvraag.

We bieden naast de verschillende ruimtes ook catering. Van een kop koffie tot een uitgebreide lunch of diner. We werken daarbij zoveel mogelijk met lokale leveranciers en partners. Eigen catering is niet toegestaan.

Foto’s: Theo de Man

Download de algemene voorwaarden hier

Grand café - Wijkcentrum en -theater De Buurvrouw
Kleedkamer - Ruimte huren- ruimte huren
Oma's huiskamer - overview
Kleine huiskamer - ruimte huren - vanuit entree - ruimte huren
Oma's huiskamer - keuken
Theaterzaal - Wijkcentrum en -theater De Buurvrouw