Meedoen bij de Buurvrouw

De Buurvrouw wil graag een plek zijn in de wijk, voor de wijk en door de wijk. We kunnen het alleen doen samen met de bewoners uit Hillegersberg-Schiebroek. Wil je een bijdrage leveren als vrijwilliger? Ben je op zoek naar een plek voor stage of werkleerplek? Heb je een leuk idee wat van waarde is voor de wijk? Wil je misschien als partner meedoen of wil je ons op een andere manier ondersteunen? Dan willen we graag kennis met je maken?

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via info@buurvrouwrotterdam.nlONZE WAARDEN

  • Inspirerend

Bij De Buurvrouw willen we mensen inspireren hun talent te ontdekken, te gebruiken en verder te ontwikkelen. Dat geldt voor de theatermaker en de bezoeker, voor de vrijwilliger en mensen die iets ondernemen binnen De Buurvrouw. 

  • Integer

We zijn eerlijk en betrouwbaar. Wat we beloven moeten we waar kunnen maken en we doen ons niet groter of beter voor dan we zijn. Daarnaast is een persoon binnen De Buurvrouw nooit groter dan het gezamenlijke doel.

  • Transparant

We publiceren onze jaarcijfers, we maken onze plannen openbaar en leggen verantwoording af aan de wijk en onze stakeholders middels een jaarverslag. Ook de processen rond besluitvorming in bijvoorbeeld de programmaraden voor het theater, zijn duidelijk en overzichtelijk.

  • Samen

We geloven in de kracht van samen dingen voor elkaar krijgen. We geven mensen de ruimte om dingen te organiseren zolang het maar binnen onze missie en visie valt. Er is ruimte om fouten te maken en er is een sociaal vangnet om dat samen op te lossen.

  • Veilig

We bieden een plek die veilig is voor iedereen; zowel fysiek als sociaal gezien. We sluiten niemand buiten en staan niet toe dat anderen dat doen. Ook de vrijwilligers, bestuur, rvt en partners stellen alles in het werk om te zorgen dat binnen (en liefst ook buiten) De Buurvrouw iedereen zichzelf kan en mag zijn.

  • Leuk

Bij De Buurvrouw is het leuk. We maken plezier, leuke herinneringen en zorgen ervoor dat onze gebruikers zo nu en dan blij verrast worden. We zijn ook een gezellige Buurvrouw waar de bezoekers graag komen,